Studio W's Verona

About Studio W's Verona

Price list

Flokët:

• Fenirimi: 5 & 7€
• Prerja: 7 €
• Dredhat: 10 – 25 €
• Frizura: 15 – 25 €
• Rregullimi i nuseve: 150 €
• Ngjyrosja e flokëve: çmimi përcaktohet sipas gjatësis dhe produktit
• Tretmane për flokë: 10 € (me seanca)
• Gërshetat: 5 – 15 €
• Ngjyrosja me ngjyrë të klientit: 10 €

Estetikë:

• Grimi: 25– 50€

• Tretman i thjeshtë për fytyrë: 20€
• Tretman për shërimin e lëkurës së thatë: 15 €
• Tretman për shërimin e lëkurës së yndyrshme: 15 €
• Tretman për shërimin e akneve: ...

Show the whole text

rr. Agim Qela - Kalabri (Emshir, përballë shkollës 7 Marsi)
Komuna e Prishtinës, Pristina

Studio W's Verona's previous events