Soma Book Station

About Soma Book Station

T’dashtun miq

Prishtinës po i shtohet edhe nji paragraf… edhe një pikë e vizatueme n’hartë…, një shtëpi ku koha dhe hapsina s’jane send tjetër veçse fjalë. Soma shumë shpejtë po i hapë dyert për herë të parë. Kur kaloni nëpër rrugën Andrea Gropa, nuk është e mundun mos me pa lokalin tonë, me mure t’nalta që mbahet bukur në tullat e vjetra e të kuqe që para nji kohe s’ishin send tjetër veçse rrënoja që nxinin rrugë në nji mahallë.

Në Soma, mburremi me absurditet, lexojmë, takohemi me njerëz të ...

Show the whole text

Fazli Grajqevci
Pristina

Soma Book Station's previous events