Sirius Hotel

About Sirius Hotel

Me lokacion në qendër të Prishtinës.

Stafi: Profesionist, të cilët përherë ju bëjnë të ndiheni të veçantë;

Dhomat: Të shumëllojshme për mysafirë, përherë janë të freskëta dhe përmbajnë kondicioner, internet, TV LCD, shërbim ditor, rregullim ditor i dhomës, banjo, dhe mini bar, të cilat ju krijojnë komoditet sikur të jeni në shtëpinë tuaj;

Salla për konferenca: Për të gjithë ata që duan të mbajnë takime biznesi, konferenca, apo edhe takime jo formale;

*Restauranti: "Hera" gjindet në katin e ...

Show the whole text

Agim Ramadani 10000, Pristina, Kosovo
Pristina

Sirius Hotel's previous events