Business Kosova Center

About Business Kosova Center

Business Kosova Center – BKC, është kompani private e themeluar në vitin 2003 dhe vepron në fushën e konsulencës dhe trajnimeve për nevojat e biznesit, si dhe ngritjen e kapaciteteve te institucioneve lokale dhe qendrore ne vend.

Misioni i kompanisë është që të ju shërbejë klientëve të biznesit që kanë nevojë për shërbimet e qasjes në biznes dhe gjetjen e strategjisë më të mirë të mundëshme të zhivillimit të biznesit, si dhe krijimin e partneritetit ndermjet bizneseve vendore dhe atyre ...

Show the whole text

rr.Ekrem Rexha, Arberi 3
Pristina

Business Kosova Center's previous events