Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës

About Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës

SHPK, është themeluar më të vetmen arsyeje, që puna, angazhimet dhe projektet e Kësaj shoqate të veçanet, të kenë në fokus Shëndetin Mendor.

Shoqata e Psikoterapeutëve të Kosovës' previous events