Teatri ODA

About Teatri ODA

Teatri i pavarur ODA është themeluar në fund të vitit 2002 me iniciativë të Lirak Çelaj – aktor, dhe Florent Mehmeti– regjisor. Kurse më 1 Mars 2003 u shfaq premiera e parë e ODA-së me shfaqjen “Monologët e Vaginës”. Prandaj 1 marsin ODA e kremton si përvjetor të saj.
Shumë artistë dhe artdashës e kanë mirëpritur hapjen e këtij teatri dhe vazhdojnë ta përkrahin maksimalisht. Gjithashtu edhe mediat e kanë përkrahur duke i dhënë publicitet të madh.
Më datë 5 janar 2004 Teatri ODA ka promovuar ...

Show the whole text

Pallati i Rinise dhe Sportit, lokali 111
Komuna e Prishtinës, Pristina

Teatri ODA's previous events