99942 Apophis

99942 Apophis

Efektet e sakta të ndonjë ndikim do të ndryshojnë bazuar në përbërjen asteroid, dhe vendndodhjen dhe kënd e ndikimit. Çdo ndikimi do të jetë jashtëzakonisht e dëmshme për një sipërfaqe prej mijëra kilometrash katrorë, por do të jetë vështirë që të ketë efekte afatgjata globale, të tilla si fillimin e një dimri të ndikimit. [Citim i duhur] Apophis supozuar është një 325-meter asteroid i gjerë me gurë , në qoftë se ajo do të ndikojë në shkëmb sedimentar, Apophis do të krijonte një krater 4.3 ...

Show the whole text

1 attendees (None invited)

Venue

Explorer Natyr
Mulla Nura