ICF PRISHTINA

ICF PRISHTINA

Të dashur anëtarë të grupit-eventit, te dashur miqë e dashamirë, të dashur ju sportistë desha të ju informojë në pika të shkurta qellimin e këtij eventi:
Qellimi i projektit është organizimi i një ringu sportiv karakter humanitar , ku në këtë organizim do ketë pjesmarrës – garues nga e gjithë bota, europa dhe nga shtetet Ballkanike.
“ BASHKË DO TË JEMI MË TË FORTË “
Kjo mbrëmje do të organizohet në Prishtinë, në Sallen e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë me daten 29.07.2017, duke filluar nga ora ...

Show the whole text

165 attendees (2844 invited)

Similar events