Trajnim"RAPORTET PSIKOLOGJIKE"

Trajnim"RAPORTET PSIKOLOGJIKE"

Trajnim per:

"RAPORTET PSIKOLOGJIKE"

Trajnimi mbahet me datat:
14,15 janar 2017 (dite e shtune dhe e diel).
Trajnimi fillon ne ora 12:00-15:00

-Ne kete trajnim psikologet do te mesojne te paraqesin ne menyre profesionale gjetjet e tyre observimi, seancat psikologjike si dhe vleresimet psikodiagnostike. Ne kete trajnim poashtu do te mesohet me teper per ekzaminimin e statusit mendore si dhe do te ofrohen instrumente per skreening psikologjik.

Format e raportimit ne kete trajnim jane: ...

Show the whole text

22 attendees (None invited)