International Congress of Medical Sciences

International Congress of Medical Sciences

Kush mund të marrë pjesë në “KISCOMS 7” ?
Mund të marrin pjesë : Studentët e të gjitha drejtimeve të shkencave mjekësore si dhe profesionistët dhe punëtorët shëndetësorë nga të gjitha drejtimet: Mjekësi e Përgjithshme, Stomatologji, Farmaci, Fizioterapi, Infermieri, Mami, Radiologji, Shëndet Publik, Biokimi, Logopedi, Laborantë, Teknikë, Instrumentarë, dhe specializantë e specialist nga të gjitha fushat. Apliko tani : http://kiscoms.org/registration/

1012 attendees (None invited)