Maja e Lubotenit 2498 m/lmd

Maja e Lubotenit 2498 m/lmd

Të Nderuar Miq,

Klubi Alpin Prishtina Ju fton të merrni pjesë në ngjitjen dimërore, me qëllim, pushtimin e Majës së Lubotenit. Pjesëmarrja është e hapur, ndërsa nga pjesëmarrësit kërkohet që të rezervojnë me kohë dhe të jenë të përgatitur me veshmbathje dimërore.

Detajet e Organizimit dhe Rezervimit:

Nisja e Saktë: e Diel, 15.01.2017 / ora 05:00
Vendi i Nisjes: Para parkingut të RTV 21
Lloji i Transportit: Me Autobus
Participimi për pjesëmarrje:
Ata që rezervojnë në autobus: 10 € (për ...

Show the whole text

55 attendees (None invited)

Venue

Klubi Alpin Prishtina
Anton Harapi p.n. Prishtine, Kosove 10000, Kosove