Trajnimi: Praktika ne Kontabilitet dhe Tatime

Trajnimi: Praktika ne Kontabilitet dhe Tatime

AAS PARTNERS & Portal Pune ju fton në trajnimin e radhës “Praktika në Kontabilitet me mundësi punësimi” duke përdorur 100% kompjuterin.

Trajnimi do të filloj me 23 Janar 2017!
Trajnimi mbahet në Prishtinë,Gjilan,Ferizaj,Prizren,Gjakovë,Pejë dhe Mitrovicë!

Orarin mund ta caktoni gjatë aplikimit në www.AASPartners.com/apliko/

Çka mësohet në trajnim:_____________________________________________

Trajnimi do të ketë fokus kryesor aplikimin e kontabilitetit për qëllime tatimore në Kosovë.
I ...

Show the whole text

9 attendees (63 invited)

Similar events