Grand Opening Highschool Party - The Last Summer Season

Grand Opening Highschool Party - The Last Summer Season

★★★ Body Shakers со огромно задоволство ви најавува GRAND OPENING на последна сезона од лето 2K17 на 2 СЕПТЕМВРИ / САБОТА ★★★

🔥 ★ ★ ★ VIP РЕЗЕРВАЦИИ ★ ★ ★ 🔥
1 ЛИТАР Watermelon JUMBO Coctail за 4 особи ►
600 денари во предпродажба кај менаџерите.

THE BEST Of R'N'B, HOUSE & BALKAN SUMMER 2017 HIT'S
★► BEST OF HOUSE & HIP HOP HIt's & BALKAN HIT's
WITH DJ MIO & DJ PUCI 🔥🔥🔥

★► АТМОСФЕРАТА ЌЕ ЈА НАПРАВАТ И ГОЛЕМИОТ БРОЈ НА ФАКЕЛИ КОИ ЌЕ БИДАТ ДЕЛ ОД ВЕЧЕРТА!!!🔥🔥🔥

►Влез 200Мкд, каде е ...

Show the whole text

456 attendees (None invited)