Dentist Day - International Symposium

Dentist Day - International Symposium

Mbahet nga data 3-6 mars dhe mund të marrin pjesë : Stomatologët (Dentistët), studentët e drejtimit të Stomatologjisë, infermierët, asistentët dhe laborantët dentar.
Apliko tani : http://kiscoms.org/registration_denti...

401 attendees (1550 invited)

Venue

Swiss Diamond Hotel Prishtina
Sheshi i Nënës Terezë