Shfaqja " RRUGA E BOTES SE LIRE " 12.01.2017 Ora 20:00

Shfaqja " RRUGA E BOTES SE LIRE " 12.01.2017 Ora 20:00

Shfaqja "RRUGA E BOTËS SË LIRË" 12.01.2017 e enjte ora 20:00 ne Teatrin ODA

Rezervimi i biletave 038 246 555 ose me mesazh ne Facebook https://www.facebook.com/odateatri/
Cmimi 3 euro.
Per studente, pensioniste e kategori sociale: 1.5 euro

____

"Rruga e botës së lirë" është shfaqje e zhvilluar bazuar në personazhet që ballafaqohen me situatat liri-dashëse apo liri-mohuese brenda vetvetes. Është një trajtim artistik i qenies së lirë njerëzore në botën e lirë, në Siri, Gjermani, kufirin mes ...

Show the whole text

83 attendees (None invited)

Venue

Teatri ODA
Pallati i Rinise dhe Sportit, lokali 111