Ladies Night - Fifty Shades Darker

Ladies Night - Fifty Shades Darker

Harrojeni të kaluarën dhe kaloni në diçka të re, një hije më të errët!

Filmi më i ri Fifty Shades Darker vjen në Cineplexx si PREPREMIERË në eventin LADIES NIGHT, ku do të dhurojmë shumë shpërblime!

Biletat në shitje për vetëm 3.90 EUR.

383 attendees (1015 invited)

Venue

Cineplexx Kosovo
Albi Mall