Vikend në Brezovicë

Vikend në Brezovicë

Prishtinë - Brezovicë - Prishtinë

● Nisja cdo të shtune dhe të diele në ora 08:00
● Kthimi brenda ditës në ora 16:00
● Bileta kthyese 8€
● Nisja e radhës me dt 14.01.17 dhe 15.01.17

www.sharrtravel.com
http://sharrtravel.com/sq/vikend-ne-b...

20 attendees (None invited)

Venue

Sharr Travel
Bulevardi Bill Klinton, Prishtinë