Analizimi i statistikave permes programit SPSS

Analizimi i statistikave permes programit SPSS

Lokacioni i përhershëm: Hotel Semitronix, Fushë Kosovë, Salla e Konferencës II.
Lokacioni për grupe të veçanta: Për grupe të veçanta, mund të zgjedhni lokacionin e përshtatshëm për ju !

SPSS Niveli 1

Nëse dëshironi që hulumtimet tuaja të marrin kuptim, ju duhet të mësoni programin SPSS.

Trajnimi mbahet në grupe nga 7 deri 12 kandidatë ( 70 euro për person ) dhe Mënyrë Individuale

( Çmimi për orë = 8 euro për person ).

Trajnimi mbahet vetem diten e diele nga ora 08.00 - 17.00
Niveli 1, ...

Show the whole text

2 attendees (None invited)

Venue

Semitronix HOTEL Prishtinë
Rr. Lidhja e Pejës, No 386