Trajnim për vetulla tattoo (metoda japoneze)

Trajnim për vetulla tattoo (metoda japoneze)

!!!SUPER OFERTË!!!

Trajnim për vetulla TATTOO (metoda japoneze)

Të nderuar klientë ju njoftojmë që Grupi i ri do të filloj më:
14 Janar 2017

Të gjithë nxënësit do të përfitojnë:
• Pjesën teorike dhe
• Pjesën praktike

Trajnimi do të zgjasë tri ditë në intervalet kohore 10:00 – 16:00 dhe do të organizohet si në vijim:

Dita 1: Pjesa teorike dhe formësimi i vetullave.

Dita 2: Formësimi i vetullave në pëlhura. Në pjesën e dytë, do të bëhet realizimi i vetullave Tattoo live në 3 klientë ku të ...

Show the whole text

5 attendees (None invited)

Venue

Studio W's Verona
rr. Agim Qela - Kalabri (Emshir, përballë shkollës 7 Marsi)